Riktlinjer för hälsokontroll

Riktlinjer - Smittförebyggande åtgärder

Vaccinationsprogram

Studentvaccination

Du som är student på någon av universitetets vårdutbildningar kan nu boka en tid för Tuberkulintest (PPD) samt en tid för avläsning tre dagar senare. Anmäl dig i receptionen på medicinmottagningen båda dagarna. 

Steg 1

Boka tid för PPD och avläsning via nedanstående länk. Du kan boka PPD måndagar och tisdagar samt avläsning torsdag och fredag.

Boka tid för Tuberkulintest

Steg 2

Klicka på nedanstående länk för att fylla i hälsodeklarationen. Skicka in den senast fredagen veckan före din tid för PPD.

OBS! För att vi ska få så korrekta svar som möjligt, skicka inte in din hälsodeklaration förrän du har säkra svar på alla frågor. Fråga gärna närstående om du är osäker på någon av frågorna.

Fyll i hälsodeklarationen

Använd inte parfym när du besöker lungmottagningen. Vi är tacksam för visad hänsyn till de av våra patienter som lider av doftöverkänslighet.

OBS! Det är tvingande att boka båda tiderna på en gång. Bokar du en tid på måndag måste du boka avläsning på torsdag. I de fall bara en av tiderna lyckas bokas in, kommer vi enligt rutin att boka in en tid åt dig på den dag som misslyckades.

För att din bokning ska hinna registreras, måste du boka tiden senast fredag klockan 17.00, för tider nästkommande vecka.

Kommer du inte för din avläsning eller måste avboka den är du tvungen att ta om PPD igen.

Om du måste avboka, ange vilket datum du är bokad.

Uteblivet, eller besök som inte avbokats senast 1 arbetsdag innan det planerade besöket debiteras alltid.